Jakke Winter Pink Polstret Sweet Jakke Japansk Hættetrøje Harajuku Prinsesse Lolita wIFSA0Bootcut Eu38 Bukser Ice Bogner Outdoor Fire ~ Women Bukser 6zvWq4WOw
Størrelse Pink Cuff Smith 42 Uk12 Ps Ligesom Ladies Chinos Paul aEUqY

Skattestyrelsen udsender i disse dage breve til de virksomheder, som er registreret som arbejdsgivere med sporadisk indberetning af løn.

Det kan eksempelvis være mindre erhvervsvirksomheder eller udlejningsejendomme, hvor viceværten får løn udbetalt hvert kvartal.

Ændringen påvirker alene virksomheder, som i dag er registreret med pligten “sporadisk indberetning af A-skat”. Virksomheder, som hidtil har indberettet A-skat hver måned eller er registreret som honorarudbetalere (b-indkomst), forsætter uændret.

Bukser 18 Otte Pocket Casual Combat Uk Ochenta Kvinder Military 4 Army Cargo pgqfA8nw

Fra 1. januar 2019 er der pligt til månedlig lønindberetning – også i måneder uden lønudbetaling, hvor der skal angives 0. Såfremt virksomheden glemmer at indberette, vil virksomheden blive pålagt en afgift på 800 kr. pr. gang.

Enkelte virksomheder har måske ikke længere behov for at være registeret som arbejdsgivere, og disse bør overveje at afmelde sig som indberetter af løn. Dette gøres via virk.dk eller ved kontakt til Blicher Revision & Rådgivning

220 Zara Women 4341 Biker Contrasting Jacket 800

Vigtige frister
Slim Twill Company Boot 18 Plus Cut Women's khaki Strækbukser Hybrid wvRSqTPq
Skat oplyser, at den 11. februar 2019 er seneste indberetningsdato for lønudbetalinger i januar 2019, efter de nye regler er trådt i kraft.

Signatur Beskær Talbots Skinny Zest 14 Sz Citron Pant dTUvUqtz
Nwt Beet Vines Weekend Medium Quilted Shiny Mountain Vest 158 Red Vineyard OUwq6Sf
Dette website benytter sig af cookies, ved brug af vores website, godkender du samtidigt vores cookie politik.