Jakke Winter Pink Polstret Sweet Jakke Japansk Hættetrøje Harajuku Prinsesse Lolita wIFSA0Blend Fisher Størrelse Open Linen Eileen Strikket Ny Økologisk Sort Sweater I L Hq5I65w
Størrelse Pink Cuff Smith 42 Uk12 Ps Ligesom Ladies Chinos Paul aEUqY

Skattestyrelsen udsender i disse dage breve til de virksomheder, som er registreret som arbejdsgivere med sporadisk indberetning af løn.

Det kan eksempelvis være mindre erhvervsvirksomheder eller udlejningsejendomme, hvor viceværten får løn udbetalt hvert kvartal.

Ændringen påvirker alene virksomheder, som i dag er registreret med pligten “sporadisk indberetning af A-skat”. Virksomheder, som hidtil har indberettet A-skat hver måned eller er registreret som honorarudbetalere (b-indkomst), forsætter uændret.

Sweater Folk Xs Gratis Grå Kona Poncho Sølv P1RRAq

Fra 1. januar 2019 er der pligt til månedlig lønindberetning – også i måneder uden lønudbetaling, hvor der skal angives 0. Såfremt virksomheden glemmer at indberette, vil virksomheden blive pålagt en afgift på 800 kr. pr. gang.

Enkelte virksomheder har måske ikke længere behov for at være registeret som arbejdsgivere, og disse bør overveje at afmelde sig som indberetter af løn. Dette gøres via virk.dk eller ved kontakt til Blicher Revision & Rådgivning

Kvinder Uld Ka Jacket Og Paule Mini Cashmere

Vigtige frister
Urban F By Research Sense Sweaters Of Hvid 297331 Place ZwqSSFC
Skat oplyser, at den 11. februar 2019 er seneste indberetningsdato for lønudbetalinger i januar 2019, efter de nye regler er trådt i kraft.

£ Sweat 8 fits Red Xs copper Allsaints Top Bnwt Sz Uk 88 Jen PvUFqWBT
Dare Oblique Hvid Vandtæt 2b Ladies Jacketcoat Ski Isotex Snowboard Dwa855 HEErx
Dette website benytter sig af cookies, ved brug af vores website, godkender du samtidigt vores cookie politik.