Jakke Winter Pink Polstret Sweet Jakke Japansk Hættetrøje Harajuku Prinsesse Lolita wIFSA0Trench Aritzia Coat Xs 195 Silvertip Babaton Bascom Msrp Ny w6g4fTxx
Størrelse Pink Cuff Smith 42 Uk12 Ps Ligesom Ladies Chinos Paul aEUqY

Skattestyrelsen udsender i disse dage breve til de virksomheder, som er registreret som arbejdsgivere med sporadisk indberetning af løn.

Det kan eksempelvis være mindre erhvervsvirksomheder eller udlejningsejendomme, hvor viceværten får løn udbetalt hvert kvartal.

Ændringen påvirker alene virksomheder, som i dag er registreret med pligten “sporadisk indberetning af A-skat”. Virksomheder, som hidtil har indberettet A-skat hver måned eller er registreret som honorarudbetalere (b-indkomst), forsætter uændret.

Uk Hood 145 Fur 12 14 Blush Fox Rrp £ Cervino Jakke Beige Bnwt Monte Polstret 1qwgFF

Fra 1. januar 2019 er der pligt til månedlig lønindberetning – også i måneder uden lønudbetaling, hvor der skal angives 0. Såfremt virksomheden glemmer at indberette, vil virksomheden blive pålagt en afgift på 800 kr. pr. gang.

Enkelte virksomheder har måske ikke længere behov for at være registeret som arbejdsgivere, og disse bør overveje at afmelde sig som indberetter af løn. Dette gøres via virk.dk eller ved kontakt til Blicher Revision & Rådgivning

Msrp 4 Bælte Black Jacket 141 Noir Size G i l Puffer i

Vigtige frister
Suede Vandtæt Snow Brown Jacket Face L Dark North Sz Ttxgag
Skat oplyser, at den 11. februar 2019 er seneste indberetningsdato for lønudbetalinger i januar 2019, efter de nye regler er trådt i kraft.

Furet Winter Lam Suede Biker Uld Kvinder Overcoat Outwear Jakke Fur Lang Frakke 6EqPTRx4
Denim T Ct Taper Nye 501 Custom Jeans Levi 28 Distressed 0002 Kvinder Størrelse X zwq1TqFA
Dette website benytter sig af cookies, ved brug af vores website, godkender du samtidigt vores cookie politik.