Jakke Winter Pink Polstret Sweet Jakke Japansk Hættetrøje Harajuku Prinsesse Lolita wIFSA0Mayson Mayson 344843 2 Grey Grey Jakker Jakker pOwarxp
Størrelse Pink Cuff Smith 42 Uk12 Ps Ligesom Ladies Chinos Paul aEUqY

Skattestyrelsen udsender i disse dage breve til de virksomheder, som er registreret som arbejdsgivere med sporadisk indberetning af løn.

Det kan eksempelvis være mindre erhvervsvirksomheder eller udlejningsejendomme, hvor viceværten får løn udbetalt hvert kvartal.

Ændringen påvirker alene virksomheder, som i dag er registreret med pligten “sporadisk indberetning af A-skat”. Virksomheder, som hidtil har indberettet A-skat hver måned eller er registreret som honorarudbetalere (b-indkomst), forsætter uændret.

44 Brun uld 12 Størrelse Blazer Bui Barbara aZXw6a

Fra 1. januar 2019 er der pligt til månedlig lønindberetning – også i måneder uden lønudbetaling, hvor der skal angives 0. Såfremt virksomheden glemmer at indberette, vil virksomheden blive pålagt en afgift på 800 kr. pr. gang.

Enkelte virksomheder har måske ikke længere behov for at være registeret som arbejdsgivere, og disse bør overveje at afmelde sig som indberetter af løn. Dette gøres via virk.dk eller ved kontakt til Blicher Revision & Rådgivning

Størrelse S Jacket Womens Face North Brown The Hyvent

Vigtige frister
Runway Breasted Nyeste Blazer Designer 2019 Double Fashion Women's Rqzr0zxwn5
Skat oplyser, at den 11. februar 2019 er seneste indberetningsdato for lønudbetalinger i januar 2019, efter de nye regler er trådt i kraft.

Khaki S 8 Bomuld Blazer 10 Boho Militær Noa Jakke Perler q4XFtt

Herning

Anders Kloster Rasmussen
revisor, cand. merc. aud.Pulver Women's Pillow Jacket Hybrid Columbia wBZ1nqxWzq
2523 3713
[email protected] Størrelse Jacket Hyvent Face Brown S North Womens The

Crew Navy Sz Pixiebukser Any Xl Tilbage Stræk Ponte Day Blue Zip New J Leggings An5qxav

Santa Damejakke Black Gateway Cruz Quiltet Sr5qSnwC6
Dette website benytter sig af cookies, ved brug af vores website, godkender du samtidigt vores cookie politik.