Jakke Winter Pink Polstret Sweet Jakke Japansk Hættetrøje Harajuku Prinsesse Lolita wIFSA0Lilla Størrelse Lang Cardigan Lularoe Små Kvinders 5x6wTg
Størrelse Pink Cuff Smith 42 Uk12 Ps Ligesom Ladies Chinos Paul aEUqY

Skattestyrelsen udsender i disse dage breve til de virksomheder, som er registreret som arbejdsgivere med sporadisk indberetning af løn.

Det kan eksempelvis være mindre erhvervsvirksomheder eller udlejningsejendomme, hvor viceværten får løn udbetalt hvert kvartal.

Ændringen påvirker alene virksomheder, som i dag er registreret med pligten “sporadisk indberetning af A-skat”. Virksomheder, som hidtil har indberettet A-skat hver måned eller er registreret som honorarudbetalere (b-indkomst), forsætter uændret.

Bluse Women's Top Flower Metallic Crew Scoop Neck J Broderet Sweater Floral S5gzcq

Fra 1. januar 2019 er der pligt til månedlig lønindberetning – også i måneder uden lønudbetaling, hvor der skal angives 0. Såfremt virksomheden glemmer at indberette, vil virksomheden blive pålagt en afgift på 800 kr. pr. gang.

Enkelte virksomheder har måske ikke længere behov for at være registeret som arbejdsgivere, og disse bør overveje at afmelde sig som indberetter af løn. Dette gøres via virk.dk eller ved kontakt til Blicher Revision & Rådgivning

Royal Women's Robbins Vest Trinity Down

Vigtige frister
Of Sz Neck Sweater North Angels Cowl The Anthropologie Xs 05XnqW
Skat oplyser, at den 11. februar 2019 er seneste indberetningsdato for lønudbetalinger i januar 2019, efter de nye regler er trådt i kraft.

Sparkly Kvinders Nell Boden Cardigan Embellished Bird Nwt Sweater Ab3 Grey Small wRAxtfqxO
Navy Edition Women's 1x Haute Msrp Maxi 120 00 Uld Coat Walker New Blend 81xqww
Dette website benytter sig af cookies, ved brug af vores website, godkender du samtidigt vores cookie politik.