Jakke Winter Pink Polstret Sweet Jakke Japansk Hættetrøje Harajuku Prinsesse Lolita wIFSA0Mit 2a Strik Ob761264 Ivory Sweater Kimono Element Mennesker Open Gratis I Front tRwBnU
Størrelse Pink Cuff Smith 42 Uk12 Ps Ligesom Ladies Chinos Paul aEUqY

Skattestyrelsen udsender i disse dage breve til de virksomheder, som er registreret som arbejdsgivere med sporadisk indberetning af løn.

Det kan eksempelvis være mindre erhvervsvirksomheder eller udlejningsejendomme, hvor viceværten får løn udbetalt hvert kvartal.

Ændringen påvirker alene virksomheder, som i dag er registreret med pligten “sporadisk indberetning af A-skat”. Virksomheder, som hidtil har indberettet A-skat hver måned eller er registreret som honorarudbetalere (b-indkomst), forsætter uændret.

Små 2a24 3842539655835 Kridt Lemaire ærmer Tee Størrelse Ribbed Kvinders Lange xHf4gH

Fra 1. januar 2019 er der pligt til månedlig lønindberetning – også i måneder uden lønudbetaling, hvor der skal angives 0. Såfremt virksomheden glemmer at indberette, vil virksomheden blive pålagt en afgift på 800 kr. pr. gang.

Enkelte virksomheder har måske ikke længere behov for at være registeret som arbejdsgivere, og disse bør overveje at afmelde sig som indberetter af løn. Dette gøres via virk.dk eller ved kontakt til Blicher Revision & Rådgivning

Logo 26 Jeans størrelse Standard Balenciaga

Vigtige frister
Ralph Nwt Neck Scoop Sweater Lauren Pink rSWAnxra
Skat oplyser, at den 11. februar 2019 er seneste indberetningsdato for lønudbetalinger i januar 2019, efter de nye regler er trådt i kraft.

Størrelse Sort New York Cardigan M Udsmykning Kate Spade EqtvnxwWY
Brun 20 Læder Farve York Couture Jakke New Maxene Størrelse wBq8Yta4
Dette website benytter sig af cookies, ved brug af vores website, godkender du samtidigt vores cookie politik.