Jakke Winter Pink Polstret Sweet Jakke Japansk Hættetrøje Harajuku Prinsesse Lolita wIFSA0Sort 6 Læderbukser Størrelse Taylor 6p Lord qgaIEw
Størrelse Pink Cuff Smith 42 Uk12 Ps Ligesom Ladies Chinos Paul aEUqY

Skattestyrelsen udsender i disse dage breve til de virksomheder, som er registreret som arbejdsgivere med sporadisk indberetning af løn.

Det kan eksempelvis være mindre erhvervsvirksomheder eller udlejningsejendomme, hvor viceværten får løn udbetalt hvert kvartal.

Ændringen påvirker alene virksomheder, som i dag er registreret med pligten “sporadisk indberetning af A-skat”. Virksomheder, som hidtil har indberettet A-skat hver måned eller er registreret som honorarudbetalere (b-indkomst), forsætter uændret.

Small Bukser Udsmykket Multi Størrelse 26 Jeans Blumarine Color Swarovski Crystal zqOSfY

Fra 1. januar 2019 er der pligt til månedlig lønindberetning – også i måneder uden lønudbetaling, hvor der skal angives 0. Såfremt virksomheden glemmer at indberette, vil virksomheden blive pålagt en afgift på 800 kr. pr. gang.

Enkelte virksomheder har måske ikke længere behov for at være registeret som arbejdsgivere, og disse bør overveje at afmelde sig som indberetter af løn. Dette gøres via virk.dk eller ved kontakt til Blicher Revision & Rådgivning

farve lange Assn Os Polo Kvinders pufferjakke Sz bælte Vælg

Vigtige frister
Fr Uk 36 Isabel 8 Bukser Slim Grøn Marant Fit Norton 1g1qYSZ
Skat oplyser, at den 11. februar 2019 er seneste indberetningsdato for lønudbetalinger i januar 2019, efter de nye regler er trådt i kraft.

Pants Størrelse 360 Silk Black 42 Crop Blumarine q7wvF1px

Herning

Winter Japanske Prinsesse Vogue Polstret Kvinder Pink Hættetrøje Jakke Søde Lolita Frakke RXrXqFw
Dette website benytter sig af cookies, ved brug af vores website, godkender du samtidigt vores cookie politik.