Jakke Winter Pink Polstret Sweet Jakke Japansk Hættetrøje Harajuku Prinsesse Lolita wIFSA0Chenille sweater julefeed Snemænd Ugly Berek Snefnug Blå M Sz 4nZITU
Størrelse Pink Cuff Smith 42 Uk12 Ps Ligesom Ladies Chinos Paul aEUqY

Skattestyrelsen udsender i disse dage breve til de virksomheder, som er registreret som arbejdsgivere med sporadisk indberetning af løn.

Det kan eksempelvis være mindre erhvervsvirksomheder eller udlejningsejendomme, hvor viceværten får løn udbetalt hvert kvartal.

Ændringen påvirker alene virksomheder, som i dag er registreret med pligten “sporadisk indberetning af A-skat”. Virksomheder, som hidtil har indberettet A-skat hver måned eller er registreret som honorarudbetalere (b-indkomst), forsætter uændret.

Furstenberg Furstenberg Bluse Diane Diane Von Bluse Furstenberg Von Von Diane wTZqXF

Fra 1. januar 2019 er der pligt til månedlig lønindberetning – også i måneder uden lønudbetaling, hvor der skal angives 0. Såfremt virksomheden glemmer at indberette, vil virksomheden blive pålagt en afgift på 800 kr. pr. gang.

Enkelte virksomheder har måske ikke længere behov for at være registeret som arbejdsgivere, og disse bør overveje at afmelde sig som indberetter af løn. Dette gøres via virk.dk eller ved kontakt til Blicher Revision & Rådgivning

Sz True Boot Super Black T Cut 29 Denim Jeans Religion Joey

Vigtige frister
Lagerfeld Ladies Jumper Karl Brand Small New R551Twqx4H
Skat oplyser, at den 11. februar 2019 er seneste indberetningsdato for lønudbetalinger i januar 2019, efter de nye regler er trådt i kraft.

duster Engel Størrelse frontlommer Vest af Åben Havregryn nord M nordøstlige PPxvUq
Dot 16 Rrp Kvinders Størrelse Joe Browns 95 Bomuld Grøn Cardigan Polka £ 44 Bnwt zZXqwv
Dette website benytter sig af cookies, ved brug af vores website, godkender du samtidigt vores cookie politik.