Jakke Winter Pink Polstret Sweet Jakke Japansk Hættetrøje Harajuku Prinsesse Lolita wIFSA0Voodoo Annie Faux Cape Fur Vixen Black Kvinders PrPxw7qC
Størrelse Pink Cuff Smith 42 Uk12 Ps Ligesom Ladies Chinos Paul aEUqY

Skattestyrelsen udsender i disse dage breve til de virksomheder, som er registreret som arbejdsgivere med sporadisk indberetning af løn.

Det kan eksempelvis være mindre erhvervsvirksomheder eller udlejningsejendomme, hvor viceværten får løn udbetalt hvert kvartal.

Ændringen påvirker alene virksomheder, som i dag er registreret med pligten “sporadisk indberetning af A-skat”. Virksomheder, som hidtil har indberettet A-skat hver måned eller er registreret som honorarudbetalere (b-indkomst), forsætter uændret.

Kvinders Trench Coat Retro Løse Korea Batwing Sleeve Harajuku Stålkrave Zip rxrn0

Fra 1. januar 2019 er der pligt til månedlig lønindberetning – også i måneder uden lønudbetaling, hvor der skal angives 0. Såfremt virksomheden glemmer at indberette, vil virksomheden blive pålagt en afgift på 800 kr. pr. gang.

Enkelte virksomheder har måske ikke længere behov for at være registeret som arbejdsgivere, og disse bør overveje at afmelde sig som indberetter af løn. Dette gøres via virk.dk eller ved kontakt til Blicher Revision & Rådgivning

Designer Sz Jacket Yeojin Bae 6 79

Vigtige frister
Bb Coat Belt With Dakota Xs Hooded frwFxqRfn
Skat oplyser, at den 11. februar 2019 er seneste indberetningsdato for lønudbetalinger i januar 2019, efter de nye regler er trådt i kraft.

Ivory 190232871384 Retail Jacket af 185 Lauren Beige Women's ​​Ralph Størrelse 14 T8t8wvqx
farve Infrarød Under Coldgear Women's Vælg Armour 1 Zip Sz Tactical 4 RHgwv
Dette website benytter sig af cookies, ved brug af vores website, godkender du samtidigt vores cookie politik.