Fatninger

Long Winter Duck Warm Outwear Slim Kvinders Ny Fit Coat Parka Fashion Hooded Down a0H5d5qw

Viser 1–12 af 33 resultaterBlomsterkjole Nwt Størrelse S Stilfuldt Nine Blå Farverige og Grøn Pretty West

Fatninger og fatningsadaptere i mange størrelser og udformninger. Find her adaptere som kan omforme en hvilken som helt fatning over til en anden fatning.

Orange 18 Barbour Jakke Sz Polstret BzIIxqd4

Fatningsomformer

Man har mange gange brug for en omformer til fatningen. Måske har man en E14 pære som man gerne vil kunne bruge i en E27 fatning. Her kommer en fatningsomformer til sin ret.

Der findes mange forskellige fatningsomformere. Hermed kan man nemt og hurtigt omforme fatningen uden at skulle skille den ad. En sådan omformer vil kunne skrues ind i den fatnings om ønskes omformet til en anden fatningstype. Det er super simpelt. Måske har man ikke lyst til at skifte fatningen i en lampe, og de pærer som skal bruges er meget dyre eller svære at få fat i. 023 Størrelser Broderet Zara Ecru Kimono 7521 Favorit Bloggers M Ref q0Hqwt

Der er mange lamper som har fatninger til, for eksempel, en G23. Disse pærer er meget dyre og lidt svære at få fat i. Derfor kan det være en stor fordel at bruge en fatningsadapter så der efterfølgende kan bruges en af de mere udbredte fatninger.